• Logo grey
  • Alumin grey
  • Viva plast grey
Large viva 6

"ВИАС груп" е частна фирма за производство на алуминиеви и PVC профили със седалище в град Шумен.

За нас

"ВИАС груп" е частна фирма за производство на системи от алуминий и PVC със седалище в град Шумен.
 
Дружеството ни ВИАС ЕООД произвежда PVC и алуминиеви профили с търговските марки VIVAPLAST и VIVA Aluminium Systems, съобразени с европейските изисквания, под стриктен качествен контрол. Изделията ни намират широко приложение в най-различни области, като по желание на клиента се изготвят и персонализирани профили във всякакви размери.
 
Производството и услугите на "ВИАС груп" са ориентирани както към бизнеса, така и към крайните потребители, а развитата ни складова мрежа в страната улеснява достъпа на клиенти и логистиката.
 
Нашите системи за врати и прозорци от PVC и архитектурни профили от алуминий са екологични и устойчиви на екстремни климатични влияния, в тон с тенденциите към енергийна ефективност, като загубите на топлина могат да бъдат намалени с до близо 50%. Шумоизолиращите свойства на изделията ни допринасят допълнително за комфорта в помещенията.
 
Производственият процес е напълно автоматизиран, с модерно оборудване, което е последна дума на технологиите в бранша и осигурява гаранции срещу отклонения от нормите. Технологичните линии се доставят от водещи световни производители, които съдействат и за обучението на персонала.
 
Фабриката ни за PVC профили, изградена с участието на австрийски инженери, е първа по рода си в Северна България. Асортиментът също е разработен с помощта на чуждестранни специалисти и отразява стремежа ни към непрекъснати иновации, с грижа и към околната среда.
 
Основна цел на "ВИАС груп" като първокласно европейско предприятие е да бъде еталон за качество на международните пазари. Клиентът е поставен на първо място и може да разчита на лесна комуникация и бърза реакция от наша страна. Екипната работа е приоритет, а доверието е водещо в сътрудничеството с доставчици и партньори.

VivaAluminium VivaPlast

Адрес

бул. Ришки проход 68А, 9700 Шумен, България
Тел: +359 54 830 836 , Тел./Факс: +359 54 830 837
office@vivaplast.net